Zakelijk

Let's talk business

De Koningshoeve is een prima locatie voor uw zakelijke afspraken. Centraal gelegen, rustig en voldoende parkeergelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor een zakelijke lunch en voor een zakelijk diner.

Ook bieden wij de gelegenheid om rustig te vergaderen op onze Hooizolder of in ons Voorhuys. Ons hele gebouw is voorzien van gratis WiFi. Wij bieden voor vergaderingen op de Hooizolder en in ’t Voorhuys een speciaal vergaderarrangement aan; dit kan al vanaf € 15,50 p.p. en is naar keuze uit te breiden met lunch en/of diner. Meer informatie over vergaderen? Bekijk onze vergaderpagina.

 Gratis Wifi (glasvezel)
 Centraal gelegen
 Genoeg parkeergelegenheid
 Oplaadpunt voor elektrische auto’s (4x Type 2 22kW)
 Rustige omgeving

Lunch & Diner

Tijdens of na uw bespreking of vergadering serveren wij met alle plezier een lunch of diner. Weinig tijd? Geef het aan bij de bediening en we zorgen dat u op tijd bij uw volgende afspraak bent.

Catering

De Koningshoeve verzorgt graag de catering voor uw bedrijfslunch, -diner of -feest. Maak een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Bedrijfsfeest, bedrijfsborrel en jubilea

Bij De Koningshoeve verwelkomen wij u wanneer u iets te vieren heeft. Van bedrijfsborrel tot diner, van spetterende feestavond tot sfeervol dinerbuffet, bij ons kunnen u en uw gasten altijd genieten van een avondje “boerengastvrijheid”. Wij zijn voor iedereen makkelijk bereikbaar en parkeren is bij ons geen enkel probleem.

Evenementenlocatie

Bent u opzoek naar een locatie voor het houden van een beurs? Of voor het houden van een groot bedrijfsfeest? Bekijk onze evenementenlocatie de Graanschuur. Neem gerust contact met ons op om de locatie eens te bekijken.

Zakelijke locaties

Een zakenlunch, -diner of -afspraak kunt u natuurlijk gewoon in ons restaurant houden, maar voor activiteiten zoals vergaderen of presentaties zijn onze hooizolder en ons Voorhuys zeer geschikte locatie’s.

Reserveer direct!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier, of kunt u per mail een afspraak maken. Wij plannen dan tijd in om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken en om met een passend voorstel te komen.

Aanvraagformulier Maak een afspraak
© 2024 De Koningshoeve