Partijen

Tijd voor een feestje!

Gaat u trouwen, bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Dan is De Koningshoeve daar de perfecte locatie voor! We verwelkomen u graag op de Hooizolder, in ’t Voorhuys of in het restaurant.

De Koningshoeve is een ideale plek om een partij te geven. U kunt ’s middags, ’s avonds en zelfs tot in de late uurtjes bij ons terecht. Van babyshower’s, verjaardagen en bedrijfsfeestjes tot bruiloften, alles is mogelijk.

Regelmatig worden op een partij gouwe-ouwe-muziek gedraaid door een DJ, of speelt een bandje de laatste hits.

De Hooizolder is voorzien van een sfeervolle bar, een klein podium, toiletten en een eigen garderobe. Verder is de Hooizolder uitgerust met een geluidsinstallatie die geschikt is voor achtergrondmuziek. Bovendien is er een lift naar de Hooizolder, zodat deze ook voor mindervaliden bereikbaar is!

Wilt u uw partij graag combineren met een diner of buffet? Laat het ons weten! Dit behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. We zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken.

Maak een afspraak en kom langs. Voor u bij ons de deur uitloopt, weet u welk prijskaartje aan uw partij hangt!

Groter gezelschap
Bent u van plan om voor meer dan 250 personen een feest te geven? Neem eens een kijkje in onze evenementenlocatie de Graanschuur.

Locaties voor partijen

Grote groepen (denk hierbij aan meer dan 50 personen) ontvangen wij graag op onze hooizolder. Kleinere gezelschappen ontvangen wij graag in ’t Voorhuys.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier, of kunt u per mail een afspraak maken. Wij plannen dan tijd in om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken en om met een passend voorstel te komen.

Aanvraagformulier Maak een afspraak
© 2024 De Koningshoeve