Direct reserveren
 Deuren tijdelijk gesloten...

Partijen

Tijd voor een feestje!

Offerte aanvragen  

Gaat u trouwen, bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Dan is De Koningshoeve daar de perfecte locatie voor! We verwelkomen u graag op de Hooizolder, in ‘t Voorhuys of in het restaurant.

De Koningshoeve is een ideale plek om een partij te geven. U kunt ’s middags, ’s avonds en zelfs tot in de late uurtjes bij ons terecht.
Van babyshower’s, verjaardagen en bedrijfsfeestjes tot bruiloften, alles is mogelijk.

Regelmatig worden op een partij gouwe-ouwe-muziek gedraaid door een DJ, of speelt een bandje de laatste hits.

De Hooizolder is voorzien van een sfeervolle bar, een klein podium, toiletten en een eigen garderobe. Verder is de Hooizolder uitgerust met een geluidsinstallatie die geschikt is voor achtergrondmuziek. Bovendien is er een lift naar de Hooizolder, zodat deze ook voor mindervaliden bereikbaar is!

Wilt u uw partij graag combineren met een diner of buffet? Laat het ons weten! Dit behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. We zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken.

Maak een afspraak en kom langs. Voor u bij ons de deur uitloopt, weet u welk prijskaartje aan uw partij hangt!

Groter gezelschap
Ben u van plan om voor meer dan 250 personen een feest te geven? Wij zijn druk aan het verbouwen aan onze evenementenlocatie.

Locaties voor partijen

Grote groepen (denk hierbij aan meer dan 25 personen) ontvangen wij graag op onze hooizolder. Kleinere gezelschappen ontvangen wij graag in ‘t Voorhuys.

Maak een afspraak en kom langs!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

© 2021 De Koningshoeve