Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Graag attenderen wij u op het volgende. Drankjes buiten de gereserveerde arrangementen worden berekend op basis van nacalculatie. Drankarrangement en culinair op basis van het aantal personen dat bekend is of maximaal 5 kalenderdagen van tevoren (per mail) is doorgegeven.

De prijzen van drankjes en culinair zijn inclusief BTW, overige prijzen zijn ook inclusief BTW (tenzij anders vermeld). Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), welke u na kunt lezen op de website van Koninklijke Horeca Nederland. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Decoratie & versiering

Voor een extra feestelijke uitstraling wordt er vaak versiering verzorgd door onze gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballonnen, bloemdecoraties, slingers e.d. Dit is geen enkel probleem; om het gebouw er echter ten alle tijden en voor alle gasten representatief uit te laten zien, moeten hierbij enkele ‘huishoudelijke regels’ in acht worden genomen:

  • Meldt altijd van tevoren dat er decoratie of versiering wordt aangebracht.
  • Zorg ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan het gebouw of aan de zich in en om het gebouw bevindende voorwerpen;
  • Zorg ervoor dat na afloop van het feest alle (resten van) versiering (ook de touwtjes etc.) worden opgeruimd.
  • Verder mogen alleen brandveilige materialen worden gebruikt.

Als wij (resten van) versiering moeten verwijderen, zullen we hiervoor € 100,- aan u doorberekenen.

Let op: confetti is niet toegestaan. Bovendien mag er buiten geen vuurwerk worden afgestoken en/of wensballonnen worden opgelaten.

© 2024 De Koningshoeve