Direct reserveren
 Deuren tijdelijk gesloten...

High Tea

High Tea in de Hoeksche Waard

Gezellig een middag thee drinken en genieten van heerlijke bijpassende hapjes? Het is mogelijk met onze High Tea bij De Koningshoeve (gelegen in de Hoeksche Waard)! Al vanaf twee personen kunt u bij ons terecht, wij serveren u drie rondes thee met bijpassende hapjes. De High Tea kost € 22,50 p.p.

In de rustige, landelijke omgeving van De Koningshoeve heeft u alle tijd en rust om te genieten van een High Tea. Tijdens de High Tea zal u het één en ander uitgelegd krijgen over de verschillende theesoorten, waardoor u meer te weten zal komen over de theeën. Tijdens de High Tea kunt u onbeperkt thee drinken.

High Tea-arrangement

Let op! Een High Tea kan alleen telefonisch worden gereserveerd, dit kan tot 24 uur van te voren.

Reserveer uw High Tea via 0186 – 57 93 97

High Tea cadeau doen

Bent u op zoek naar een origineel en lekker cadeau? Wij hebben dé oplossing! Bij ons kunt u namelijk een cadeaubon laten maken voor een High Tea voor een bepaald aantal personen. Bekijk onze cadeaupagina voor andere cadeau-ideeën!

High Tea met een grote groep

Als u met een groter gezelschap (meer dan 20 personen) van onze High Tea wilt genieten, dan verwijzen wij u graag naar onze hooizolder. Voor kleinere gezelschappen bent u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant!

© 2021 De Koningshoeve