Direct reserveren

Condoleance zonder zorgen

Een mooi afscheid

In deze emotionele tijd helpen wij u graag een handje. Er zijn al genoeg zaken om te regelen. Wij nemen graag de zorgen over de condoleance uit handen

In een kleine week moet er zo veel geregeld worden, wij denken graag mee en ontzorgen waar mogelijk. Tijdens één gesprek kan alles geregeld worden. In de afgelopen jaren hebben wij regelmatig condoleances verzorgd.

Wanneer u besluit bij De Koningshoeve de condoleance te houden, krijgt u een contactpersoon aangewezen binnen De Koningshoeve die, waar nodig, tot en met de dag van de condoleance nauw contact met u en de uitvaartonderneming zal hebben.

Daarnaast hebben wij goed contact met uitvaartbedrijven in de regio.

Mogelijkheden bij een condoleance

Een condoleance is heel persoonlijk en daarom nodigen wij u liever uit om de mogelijkheden door te spreken. Een kleine opsomming van de mogelijkheden:

  • Intieme ruimte om met naasten tot rust te komen
  • Condoleance tot ± 350 personen inclusief de nodige dranken en hapjes
  • Verzorgen van broodjes
  • Lunchbuffet
  • Uitvaartdienst

Condoleance bespreken

Voor het bespreken van een condoleance kunt u het best telefonisch contact op nemen met Michiel den Hollander (06-20111114) of Mariëlle de Koning (06-13693497). Het is ook mogelijk om per e-mail een aanvraag te doen, dit kan via restaurant@dekoningshoeve.nl

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,287 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397