Groepen

bij de Koningshoeve

Grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Of dat voor een lunch, High Tea of diner is maakt niet uit. We zoeken een lekker plekje voor u uit en zorgen ervoor dat u een fijne middag en/of avond heeft!

Lunch

Voor een gezellige lunch is uw gezelschap van harte welkom. Hierbij is het mogelijk om van de lunchkaart te kiezen. Heeft u liever een lunchbuffet? Geen probleem! Voor grote groepen serveren we ook lunchbuffetten met onder andere broodjes, soep en overheerlijk beleg. Het lunchbuffet valt ook nog verder uit te breiden.

High Tea

High Tea’en met een grote groep is natuurlijk erg gezellig. Dit lijkt erg op onze gewone High Tea. Het enige verschil is dat de theeën op tafel staan bij grotere groepen zodat uw gasten een eigen smaak kunnen kiezen. Verder zijn de hapjes gelijk aan de normale High Tea. Met een leuk plekje in het restaurant of in ’t Voorhuys of op de Hooizolder kunt u een plezierige middag tegemoet gaan!

Diner

Voor een smakelijk diner ontvangen we u met plezier. Voor grote groepen hebben we een aantal groepsmenu’s samen gesteld waaruit de groep de avond zelf kan kiezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een buffet te kiezen. Dit wordt vooraf in overleg samengesteld.

Diner in de vorm van een BBQ

Het is ook mogelijk met een groep om bij ons te BBQ’n. Leuk voor in de zomer! Bijkomend voordeel is dat iedereen moet opstaan en lopen waardoor u sneller met anderen een praatje maakt dan bij bijvoorbeeld een menu wat wordt uitgeserveerd.

Evenementen

Wilt u een stapje groter dan 250 personen? Bekijk eens onze evenementenlocatie ‘De Graanschuur’.

Naast eten, ook leuke activiteiten

In samenwerking met diverse ondernemers in de Hoeksche Waard hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld de dag beginnen met een stukje appeltaart en koffie, daarna een rondje door de Hoeksche Waard rijden op een solex, en dit alles afsluiten met een BBQ bij ons. Meer informatie over polderuitstapjes.

Locaties voor groepen

Grote groepen (denk hierbij aan meer dan 50 personen) ontvangen wij graag op onze hooizolder. Kleinere gezelschappen ontvangen wij in ’t Voorhuys.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier, of kunt u per mail een afspraak maken. Wij plannen dan tijd in om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken en om met een passend voorstel te komen.

Aanvraagformulier Maak een afspraak
© 2024 De Koningshoeve