De Graanschuur

Evenementenlocatie

Op een kwartier rijden van Rotterdam vindt u de Koningshoeve. Een veelzijdige locatie met o.a. een restaurant met terras, ’t Voorhuys (locatie tot 40 personen) en de Hooizolder (locatie tot ± 200 personen).

Onlangs openden wij hier een extra locatie, de Graanschuur. Deze locatie wordt in een aantal fases gerealiseerd waar we na de eerste fase ruimte bieden aan evenementen tot ±700 personen, dit zal later worden uitgebreid naar ±1000 personen.

Sfeerimpressie Buitenkant Evenementenlocatie
Sfeerimpressie Buitenzijde

Evenementenlocatie in de buurt van Rotterdam

De Graanschuur is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een grote vergadering, het houden van presentaties voor grotere groepen (±700 personen) en voor een (zakelijke) beurs. Maar ook aan feestenrecepties, condoleances en andere bijeenkomsten.

In ons restaurant kunnen wij voor een bijeenkomst of feest tot ongeveer 250 gasten kwijt, maar nu, met de komst van de Graanschuur, kunnen ook grotere groepen bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoolfeestenbedrijfsfeesten en grote bruiloften.

Sfeerimpressie Binnenkant Evenementenlocatie
Sfeerimpressie Binnenzijde

De Graanschuur is naar ieders eigen wens in te richten. Hierdoor kunnen wij een zeer grote verscheidenheid aan partijen en bijeenkomsten op deze locatie ontvangen. Een diner met grote tafels, een vergadering met veel stoelen, een beurs met stands of juist een feest met een dansvloer, alles is mogelijk. Daarnaast is de ruimte voorzien van de meest geavanceerde akoestische technieken waardoor de kwaliteit van het (versterkte) geluid altijd van hoge kwaliteit is. De zaal is zowel beneden als op de bovenverdieping voorzien van grote ramen waardoor er veel daglicht is.

Hieronder is een sfeerimpressie te zien van de inrichting van de Graanschuur met de opstelling voor een walking dinner.

Adresgegevens:
De Graanschuur bij De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

Meer informatie over de Graanschuur?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of een keer langskomen om de locatie te bekijken? Dan kunt u contact opnemen met Michiel den Hollander via events@dekoningshoeve.nl

Aanvraagformulier
© 2024 De Koningshoeve