Evenementenlocatie

De Schuur

Op een kwartier rijden van Rotterdam vindt u de Koningshoeve. Een veelzijdige locatie met o.a. een restaurant met terras, ’t Voorhuys (locatie tot 40 personen) en de Hooizolder (locatie tot ± 200 personen).

Binnenkort openen wij hier een extra locatie, de schuur (werktitel). Deze locatie wordt in een aantal fases gerealiseerd waar we na de eerste fase (gereed in eind 2022) ruimte bieden aan evenementen tot ±500 personen, en later zal dit worden uitgebreid naar ±1000 personen.

Sfeerimpressie Buitenkant Evenementenlocatie
Sfeerimpressie Buitenzijde

Evenementenlocatie in de buurt van Rotterdam

De locatie is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een grote vergadering, het houden van presentaties voor grotere groepen (fase 1: ± 500 personen) en voor een (presentatie)beurs. Maar ook aan feesten, recepties en andere bijeenkomsten.

In ons restaurant kunnen wij voor een feest tot ongeveer 250 gasten kwijt, maar nu, met de komst van de schuur (werktitel), kunnen ook grotere groepen bij ons terecht. Denk hierbij aan schoolfeesten, bedrijfsfeesten en grote bruiloften.

Sfeerimpressie Binnenkant Evenementenlocatie
Sfeerimpressie Binnenzijde

Adresgegevens:
De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

Meer informatie over de schuur?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of een keer langskomen om de locatie te bekijken (waar we op dit moment nog volop aan het verbouwen zijn)? Dan kunt u contact opnemen met Michiel den Hollander via restaurant@dekoningshoeve.nl

Aanvraagformulier
© 2022 De Koningshoeve