Direct reserveren
Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn!

Wildavond

Voor alle wildliefhebbers

Bericht geplaatst op 20 september 2019 in de categorie Nieuws

Op zaterdag 2 november organiseren wij onze inmiddels befaamde wildavond. Het belooft ook dit jaar weer een spectaculaire avond te worden, zoals u inmiddels van ons gewend bent.

We ontvangen u graag om 17:00 uur met amuses, gevolgd door een drieluik van hartige najaar snoeperijen. Als tussengerecht serveren wij u een geurige herfst bouillon met cognacroom. Als hoofdgerecht heeft onze keukenbrigade een mariage van wild & gevogelte voor u in petto. Het dessert van het wilddiner is een zoete parade, en het diner wordt afgesloten met een kaaswandeling.

Ieder stukje wild heeft haar eigen salut, de wildblazers van Jachthoornblazersgroep Polderluid zullen de dieren eren door het bijbehorende salut te blazen. Bij iedere gang hebben we een bijpassende wijn geselecteerd. Het wilddiner kost € 67,50 per persoon (exclusief dranken).

Reserveren
Reserveren kan per mail via restaurant@dekoningshoeve.nl, wij ontvangen graag voor hoeveel personen u wilt reserveren.

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,238 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397