Direct reserveren
Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn!

Whiskyproeverij (29 maart 2019)

Bericht geplaatst op 28 januari 2019 in de categorie Nieuws

Op vrijdag 29 maart 2019 toveren wij onze Hooizolder om naar een sfeervol proeflokaal. Onder begeleiding van genootschap Friends for Whisky serveren wij een aantal verschillende whisky’s zodat naast de smaak, ook het verhaal geproefd kan worden. Bij elke whisky heeft ons keukenteam heerlijke hapjes samengesteld, welke natuurlijk op de avond zelf geserveerd worden aan onze gasten.

De proeverij gaat om 19:30 uur van start en we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kaarten kosten € 32,50 per persoon (uitverkocht).

Dineren

Natuurlijk is het niet handig om met een lege maag bij de Whiskyproeverij aan te komen. Daarom bieden wij vooraf een 2-gangen-diner aan (voor- & hoofdgerecht) voor € 20,- per persoon (prijs geldt ook voor dames en heren die niet deelnemen aan de proeverij).

Stuur om voor het diner te reserveren (na het bestellen van de kaarten) een mailtje naar restaurant@dekoningshoeve.nl en vermeld hierbij de naam waarop de kaarten besteld zijn en voor hoeveel personen je wilt reserveren.

Whiskyproeverij uitverkocht

De Whiskyproeverij voor 2019 is uitverkocht. Wil je er voor 2020 vroeg bij zijn, meld je hieronder aan voor de berichtgeving over de Whiskyproeverij.

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,238 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397