Direct reserveren

Nieuws

We gaan weer open 🎉

Bericht geplaatst op 8 mei 2020 in de categorie Nieuws

Het wachten wordt beloond. Op maandag 1 juni gaat De Koningshoeve weer open. Ons team is enorm blij om u weer te mogen ontvangen en staat dan ook graag voor u klaar.

Er zijn nog veel onzekerheden met betrekking tot het aantal gasten per gezelschap, de afstand tussen gasten aan één tafel en de door het RIVM voorgeschreven manieren van bedienen. Dit is dus nog even afwachten, maar wij zijn er van overtuigd dat wij hieraan kunnen gaan voldoen.

Reserveren is weer mogelijk! We hebben het reserveersysteem weer opengezet met de nu bekende maatregelen (geen groepen groter dan 10 personen) en tot maximaal 30 personen (in totaal) voor binnen in het restaurant. Om te zorgen dat iedereen weer uit eten kan, werken we met twee shifts voor het diner. De eerste shift is om 17:00 uur en de tweede begint om 19:30 uur. 

Wij hopen u snel weer te ontvangen.
Namens het complete team van de Koningshoeve 

Reserveer direct

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,222 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397