Direct reserveren

Nieuws

Tijdelijke camping in Klaaswaal voor songfestivalgangers

Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn! Bericht geplaatst op 3 maart 2020 in de categorie Nieuws

De Koningshoeve in Klaaswaal opent in mei een tijdelijke camping vanwege het songfestival. Op het naastgelegen terrein verrijzen een week lang zo’n 250 huisjes voor de festivalgangers.

Tegen woekerprijzen een kamer in Rotterdam boeken óf een paar dagen overnachten in de polder? Restaurant De Koningshoeve in Klaaswaal ziet ook brood in de komst van de het songfestival naar de Maasstad. Van 10 tot en met 17 mei komt op het terrein achter de boerderij een tijdelijke camping.

Je eigen caravan meenemen of tentje opzetten is er overigens niet bij. ,,Het gaat om maximaal 250 tijdelijke huisjes die na een week allemaal weer zijn verdwenen’’, legt Mariëlle de Koning van de Koningshoeve uit.

Lees verder op AD.nl

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,287 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397