Direct reserveren

Nieuws

Moederdag (zondag 13 mei 2018)

Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn! Bericht geplaatst op 6 april 2018 in de categorie Nieuws

Op zondag 13 mei is het moederdag. Een dag om die lieve moeder even in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kun je deze dag zelf gaan koken, je moeder een ontbijt op bed bezorgen maar wij hebben iets, wat ze niet snel zal vergeten…

Verwen je moeder met onze ‘Moederdag High Tea’. De High Tea bestaat uit drie rondes. Twee rondes met thee en als afsluiter een glaasje prosecco. Over de hapjes gaan wij nog niet veel vertellen, want het moet wel een verrassing blijven. Het enige wat we verklappen: Moeders gaan het leuk vinden!

De speciale High Tea kost € 24,75 per persoon.

Reserveren voor moederdag

Uit voorgaande jaren blijkt dat moederdag een drukke dag gaat worden. Wij raden dan ook aan om tijdig te reserveren. Reserveren kan via 0186 – 57 93 97 of online (gelieve bij de opmerking aan te geven dat u voor een High Tea komt).

Sorry, uw webbrowser ondersteunt Javascript niet, wilt u toch reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op 0186 – 57 93 97.

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,227 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397