Direct reserveren

Nieuws

Landwinkel wordt ’t Voorhuys

Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn! Bericht geplaatst op 15 januari 2019 in de categorie Nieuws

De Landwinkel heeft in januari 2019 een complete metamorfose ondergaan. In deze ruimte, waar sinds 2007 de Landwinkel was, is nu ’t Voorhuys gevestigd.

De sfeer in ’t Voorhuys is licht, warm en huiselijk. Door de grote glazen pui een prachtig uitzicht over de polder. ’t Voorhuys is uitermate geschikt voor vergaderingen tot ca. 20 personen, maar ook voor besloten diners of buffetten (ca. 40 personen) of een feestje (ca. 50-60 personen) voel je je hier meteen thuis. Compleet met een gezellige bar, en in de zomer een terras waar je kan genieten van de ondergaande zon.

Restaurant in de wintermaanden
In de wintermaanden, wanneer er ’s avonds niet veel tafels gereserveerd staan, verwelkomen we onze gasten voor het diner in ’t Voorhuys i.p.v. in het grote restaurant. Per dag wordt gekeken of het diner zal plaatsvinden in het grote restaurant of in ’t Voorhuys.

Streekproducten
Maar is de winkel dan helemaal verdwenen? Uiteraard niet! Bij De Koningshoeve ben je nog altijd aan het juiste adres voor een mooi cadeaupakket, ambachtelijke streekproducten en de heerlijke biologische kaas van de Biostee. Zowel in ’t Voorhuys als in het restaurant is een hoek ingericht met bovengenoemde producten. Op onze site www.boerderijpakket.nl staan diverse kadopakketten in allerlei prijsklassen. Deze zijn altijd verkrijgbaar bij De Koningshoeve.

Cadeaupakket op maat
Wanneer je een ander pakket wilt, kan dat ook: geef aan wat er in het pakket moet, dan wordt dat speciaal op maat gemaakt, en kan dat de volgende dag worden opgehaald.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in het Voorhuys, hetzij tijdens een vergadering of partij, hetzij tijdens een diner.

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,222 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397