Dit bericht is langer dan drie maanden geleden geplaatst, info kan veranderd zijn!

Derde whiskyproeverij groot succes

Bericht geplaatst op 10 maart 2018 in de categorie Nieuws

Op 9 maart 2018 organiseerden wij voor de derde maal een whiskyproeverij. De Hooizolder was voor deze avond omgetoverd naar een sfeervol klaslokaal waar we bijna 70 gasten hebben voorzien van heerlijke whisky’s met bijpassende gerechtjes.

De heren van Friends for Whisky vertelde leuke en vooral leerzame verhalen over het productieproces van whisky en wat er allemaal bij komt kijken. Wist u bijvoorbeeld dat whisky gemaakt wordt in kopere ketels, de zogeheten ‘stills’? En dat er mensen zijn die verschil denken te proeven tussen ‘whisky uit een still zonder deuk’ en een ‘still met deuk’?


Naast de theorie is er natuurlijk ook geproefd. Zes whisky’s, waarvan 5 malt whisky’s en 1 blend.

Vooraf heeft Olaf Koelewijn, medewerker van ons keukenteam, samen met de heren van Friends for Whisky een aantal bijpassende gerechten bedacht. “De smaken waren perfect op elkaar afgestemd”, aldus een bezoeker na afloop van de whiskyproeverij.

 

Een kleine impressie van deze avond.

 

Volgend jaar deelnemen aan de whiskyproeverij?

Volgend jaar meedoen met de whiskyproeverij? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat u vroegtijdig geïnformeerd wordt over de volgende whiskyproeverij. Daar hebben we natuurlijk wel een e-mailadres en naam voor nodig.

 

Terug naar Nieuws

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,253 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186 - 57 93 97