Dinerkaart
Gezellig avondje uit
De Koningshoeve Menukaart Dinerkaart
Voorgerechten
Tomatensoep
7,5
Rijkgevulde tomaten-groentesoep
Soep van de week
7,5
Wisselende soep naar keuze van de chef
Broodplankje
6,5
Breekbrood met wisselende smeersels
Rundercarpaccio
13,75
Zongedroogde tomaten, truffelmayo, Parmezaanse kaas, kappertjes, spek, pijnboompitten en rucola
Gravad lachs
14,75
Venkel, rucola en groene asperge en kruidenolie
Cajun softshell krab salade
16,75
In tempura gebakken, geserveerd met een kleine salade en Thaise curry kokos dressing
Ribfingers
12,75
Geserveerd met rode coleslaw, teriyaki en kimchi
Oesterzwam carpaccio
11,75
Balsamico, zongedroogde tomaat, venkel, kruidenolie en rucola
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet
Biefstukpuntjes
24,5
200 gram, geserveerd met bospaddenstoelensaus
Kippendijsaté
21,75
200 gram, geserveerd met satésaus, kroepoek en zoetzuur
Entrecote
29,75
180 gram, geserveerd met pepersaus
Wildzwijn medaillons
24,75
180 gram, geserveerd met bospaddenstoelensaus
Hertenbiefstuk
32,5
180 gram, geserveerd met rodewijnsaus
Brisket
27,5
180 gram, zachtgegaard rundvlees met barbecuejus
Black Angus burger
23,75
Brioche bun met een hamburger van 200 gram, sla, spek, cheddar, truffelmayonaise, augurk en tomaat
Chickenburger
21
Brioche bun met een kipburger van 130 gram, sla, spek, cheddar, barbecue honingsaus, augurk en tomaat
Kimchi burger
21,75
Brioche bun met een kimchi burger van 160 gram, sla, bundelzwammetjes, paprika, teriyaki, augurk en tomaat
Avocadoburger
23
Brioche bun met een avocadoburger van 125 gram, sla, Heks’nkaas, augurk en tomaat
Kabeljauw
24
Gemarineerd in miso en honing gegaard uit de oven
Gebakken zalm
26,75
Geserveerd met groene asperge en hollandaisesaus
Gnocchi
18,75
Met kruidige tomatensaus, Parmezaan en rucola
Groente tajine
16,75
Vegan Tajine met 7 soorten groenten en Ras el Hanout geserveerd met pinsa
Vegan tournedos
19,75
Plantaardige ‘steak’ 125 gram, met rodewijn saus
Liever een ‘steak’ extra?
+8
+
Friet
4
+
Groente pannetje
4
+
Salade
3,5
+
Bospaddenstoelensaus
2,5
+
Pepersaus
2,5
+
Satésaus
2,5
+
Rodewijn saus
2,5
+
Hollandaisesaus
2,5
Een beetje groener
Wat meer groente en minder vlees of vis om een bewuste keuze te maken.
Kippendijsaté
18,75
100 gram, geserveerd met satésaus, kroepoek, zoetzuur en een groente pannetje
Biefstukpuntjes
19,5
100 gram, geserveerd met bospaddenstoelensaus en een groente pannetje
+
Friet
4
+
Groente pannetje
4
+
Salade
3,5
+
Bospaddenstoelensaus
2,5
+
Pepersaus
2,5
+
Satésaus
2,5
+
Rodewijn saus
2,5
+
Hollandaisesaus
2,5
Desserts
Dame blanche
8,75
Drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Kaatmossel
8,75
Drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
Crème brûlée
9
Crème brûlée met steranijs en kaneel, met een bol vanille ijs en slagroom
Fluffy cheesecake
11,75
Opgeschuimde cheesecake met bosvruchten en een bol cassis ijs
Lemon meringue tartelette
9,75
Citroenvulling, luchtige meringue en een knapperige tartelettebodem en vanille ijs
Dessert van het seizoen
11,75
Vraag de bediening
Koffie compleet
11,75
Koffie of thee naar keuze, ijslolly, brownie en glaasje speculoos
Schepijs per bol
Keuze uit de smaken: Vanille, aardbei sorbet, kaneel en chocolade crunch
Eén bol
2,5
Twee bollen
5
Drie bollen
7,50
Slagroom
0,75
Kaasplankje
10
Proeverij van Reypenaar-kazen (0,5 jaar gerijpt, 1 jaar gerijpt, 2 jaar gerijpt en geitenkaas) met notenbrood en appelstroop
Vegetarisch verkrijgbaar
Glutenvrij verkrijgbaar
Lactosevrij verkrijgbaar
Vegan verkrijgbaar
Heeft u een allergie, meld het ons!