Terug naar de website van De Koningshoeve
Ladies Night
vrijdag 6 maart 2020 vanaf 17:00 uur
Botweg 1b, Klaaswaal

Ladies Night 2020

Op vrijdag 6 maart 2020 organiseren wij de Ladies Night. Een avond vol hapjes, goede muziek, workshops en kraampjes met producten. Vanaf 17:00 uur openen onze deuren en we gaan door tot in de late uurtjes. Kaarten voor de avondvullende Ladies Night kosten € 17,50 per stuk.

Bij ontvangst krijg je een drankje van het huis, gedurende de avond kun je onbeperkt gebruik van de chocoladefontein, je ontvangt een nummertje (waarmee je kans maakt op leuke prijzen) en je krijgt een goed gevulde goodiebag mee!

Workshops

Net als de vorige editie hebben we een aantal leuke workshops. Dit jaar hebben we gekozen voor een set aan creatieve workshops. In totaal hebben we voor alle gasten één plek bij een workshop beschikbaar.

Zodra je binnenkomt kun je je inschrijven voor een workshop. Dus kom je om 17:00 uur binnen, kun je kiezen voor een workshop in het tijdslot van 18:00 tot 19:00 uur. Tot deze helemaal vol is, dan gaan we verder met de workshops van 19:00 tot 20:00 uur, etc. Let op! Wees op tijd want vol = vol.

Workshop “Leerverven”
Schilder gezellig mee op de Ladies Night 6 maart a.s. tijdens de workshop Leerverven. Je krijgt van Leona een portemonnee (keuze uit zwart, rood en blauw) en je gaat deze met de speciale leerverf geheel naar eigen wensen personaliseren. Of dit bijvoorbeeld bloemen worden of je initialen? Laat je fantasie de vrij loop! Uiteraard is Leona er om je adviezen en tips te geven tijdens deze workshop.

Workshop “Interieurstyling”
Wil je je interieur veranderen? Ga je verhuizen? Of heb je gewoon zin in een gezellige workshop? Dan is de workshop interieurstyling precies iets voor jou! Je gaat zelf je eigen stijl, ideeën en dromen vertalen naar een moodboard. Manja en Sjanie begeleiden je hierin en geven tips. Daarnaast beantwoorden zij tijdens de workshop alle vragen over je interieur.

Workshop “Wensveer”
Tijdens de workshop Wensveer ga je aan de hand van Engelen Inspiratiekaarten aan de slag met het vormgeven van een mooie boodschap met o.a. een veer, verf en kralen. Jenneke zorgt voor een gezellige sfeer en helpt jou graag bij het vertalen van deze boodschap naar een prachtige betekenisvolle Wensveer.

Workshop “Decoreren met servettentechniek”
Tijdens deze workshops ga je aan de slag met het decoreren van o.a. flessen, onderzetters of kleine schilderijtjes met servetten. Diana staat voor je klaar om je te helpen en begeleiden waar nodig. Natuurlijk neem je het eindresultaat mee naar huis!

Eten & Drinken

Bij de toegangskaart zit een drankje bij ontvangt en onbeperkt gebruik van de chocoladefontein inbegrepen. Daarnaast is de bar open voor drankjes en hebben we heerlijke kleine tapas-gerechten. 

Tickets

De kaartverkoop start op maandag 6 januari. De tickets kosten € 17,50 per stuk (incl. service kosten) en zijn te bestellen via onderstaand frame van Eventix.