Direct reserveren

Boerderijwinkel

(H)eerlijke streekproducten

Boerderijpakket  

In ons restaurant en in ’t Voorhuys (voorheen Landwinkel) hebben wij een selectie aan (Hoeksche Waardse) streekproducten. Denk hierbij aan Hoeksche Chips, Hoeksche Waards tussendoortje en pannenkoekenmix. Daarnaast verkopen wij vijf kazen van de Biostee; Jongeblom, Pittige Tante, Ouwe knar, Rauwdouwer, Eeuwige vrijgezel en Truffelkaas.

De streekproducten zijn verkrijgbaar binnen de openingstijden van het restaurant. Dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur.

Boerderijpakket

We hebben een aantal standaard Boerderijpakketten klaarstaan, gevarieerd van € 15,95 tot € 73,50 met een selectie van de Hoeksche Waardse streekproducten. Leuk om te geven voor een verjaardag, als relatiegeschenk of natuurlijk als kerstpakket. Afwijkende pakketten of grotere aantallen zijn op aanvraag beschikbaar. Neem hiervoor contact op via info@boerderijpakket.nl.

Tip: Vul een Boerderijpakket aan met een cadeaubon van het restaurant!

’t Voorhuys

’t Voorhuys (voorheen Landwinkel) is een prachtige locatie voor vergaderingen, borrels en diners. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.

Boerderijpakket

Bekijk het assortiment pakketten op de site van Boerderijpakket.

Boerderijpakket

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,287 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397