Direct reserveren Bezoek onze webshop

In deze lastige tijd voor de horeca zijn we op zoek gegaan naar een manier om ons team aan het werk te kunnen houden, en dat is gelukt! Wij verkopen vers gemaakte stamppotten, verse friet (om thuis af te bakken), soepen (zoals in het restaurant) en diverse streekproducten.

Onze producten zijn bij ons op het erf, bij deze verkooppunten en in onze webshop verkrijgbaar. Ook bezorgen wij de producten in de regio op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Bezoek onze webshop
Bezorgen

Wij bezorgen de producten door de hele Hoeksche Waard op dinsdag, donderdag en zaterdag. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hieronder.

1. Bezoek onze webshop of bestel telefonsich
Bekijk ons aanbod in de webshop en plaats uw bestelling of bestel via 0186 - 57 93 97.
2. Wij bezorgen het (contactloos) aan huis!
Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn onze bezorgdagen. Zorg dat u op deze dagen voor 12:00 uur bestelt, om de producten dezelfde dag nog in huis te hebben. Voor bestellingen onder de € 15,- rekenen wij € 1,- bezorgkosten, daarboven is bezorging gratis.
Verkooplocaties

Op verschillende plekken in de Hoeksche Waard worden onze producten verkocht. Bekijk hieronder een overzicht van de verkooplocaties.

Let op! De kazen, appels en peren zijn alleen online en in onze tent verkrijgbaar. De vleesproducten zijn alleen online te bestellen.

De Koningshoeve
Botweg 1b, Klaaswaal
Plus van Biene
Voorstraat 34, Klaaswaal
Plus Hans Bogaerts
JA Tiggelmanstraat 2A, Mijnsheerenland
Plus Blaak
Rehobothplein 1, Numansdorp
Fruitbedrijf de Ruiter
Molendijk 14, Numansdorp

© 2021 De Koningshoeve