Direct reserveren

Partijen

Gaat u trouwen, bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Dan is De Koningshoeve daar de perfecte locatie voor! We verwelkomen u graag op de Hooizolder, in ’t Voorhuys of in het restaurant.

De Koningshoeve is een ideale plek om een partij te geven. U kunt ’s middags, ’s avonds en zelfs tot in de late uurtjes bij ons terecht.
Van babyshower’s, verjaardagen en bedrijfsfeestjes tot bruiloften, alles is mogelijk.

Regelmatig worden op een partij gouwe-ouwe-muziek gedraaid door een DJ, of speelt een bandje de laatste hits.

De Hooizolder is voorzien van een sfeervolle bar, een klein podium, toiletten en een eigen garderobe. Verder is de Hooizolder uitgerust met een geluidsinstallatie die geschikt is voor achtergrondmuziek. Bovendien is er een lift naar de Hooizolder, zodat deze ook voor mindervaliden bereikbaar is!

Wilt u uw partij graag combineren met een diner of buffet? Laat het ons weten! Dit behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. We zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken.

Maak een afspraak en kom langs. Voor u bij ons de deur uitloopt, weet u welk prijskaartje aan uw partij hangt!

Terug naar Arrangementen

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke eerste zaterdag van de maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant en het boerenbedrijf. Wanneer u zichzelf inschrijft, gaat u akkoord met ons privacy-statement.

Al 1,236 mensen gingen u voor!


Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal (Nederland)

E : restaurant@dekoningshoeve.nl
T : 0186-579397