Zakelijk

De Koningshoeve is een prima locatie voor uw zakelijke afspraken. Centraal gelegen, rustig en voldoende parkeergelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor een zakelijke lunch en voor een zakelijk diner.

Ook bieden wij de gelegenheid om rustig te vergaderen op onze Hooizolder. Ons hele gebouw voorzien van gratis WiFi. Wij bieden voor vergaderingen op onze Hooizolder een speciaal vergaderarrangement aan; dit kan al vanaf € 15,50 p.p. en is naar keuze uit te breiden met lunch en/of diner. Meer informatie over vergaderen? Bekijk onze vergaderpagina.

  • Gratis Wifi
  • Centraal gelegen
  • Genoeg parkeergelegenheid
  • Rustige omgeving

Lunch

Bij De Koningshoeve kunt u in alle rust met uw zakenrelatie genieten van een goed verzorgde lunch. Door de ruime opstelling is er altijd een tafel waar u ongestoord uw besprekingen kunt voortzetten, terwijl wij een perfecte lunch voor u serveren. Niet veel tijd? Geen probleem, wanneer u dit even aangeeft, wordt uw bestelling met voorrang bereid. Uiteraard beschikt De Koningshoeve over gratis WiFi.

Diner

U herkent het ongetwijfeld: na een succesvolle meeting de uitnodiging: “zullen we nog even een hapje gaan eten?” Of een goede relatie die u eens in het zonnetje wilt zetten. Er zijn tal van gelegenheden te bedenken voor een (zakelijk) diner. Ook dan bent u bij De Koningshoeve aan het juiste adres. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee. Onze keukenbrigade zal u telkens weer verrassen met een zorgvuldig bereid menu. Een diner als afsluiting van een vergadering met 2 personen of een feestelijke avond voor 20 personen? Wij zijn u graag van dienst.

Overwerkmaaltijden

Wanneer u geen tijd heeft om buitenshuis te gaan eten, of wanneer er ‘s avonds nog een paar uurtjes door moet worden gewerkt, bezorgen wij uw maaltijd graag bij u op locatie. We hebben elke dag een andere dagschotel, bestaande uit aardappelen, verse groente en vlees of vis, uiteraard met een lekker dessert erbij.

Catering

De Koningshoeve verzorgt graag de catering voor uw bedrijfslunch, -diner of -feest. Maak een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Bedrijfsfeest, bedrijfsborrel en jubilea

Bij De Koningshoeve verwelkomen wij u graag wanneer u iets te vieren heeft. Van bedrijfsborrel tot diner, van spetterende feestavond tot sfeervol dinerbuffet, bij ons kunnen u en uw relaties of medewerkers altijd genieten van een avondje “boerengastvrijheid”. Wij zijn voor iedereen makkelijk bereikbaar en parkeren is bij ons geen enkel probleem. Om uw partij een extra sprankelend tintje te geven kunnen wij u, uw gasten of een jubilaris ophalen met onze Koningshoeve-Limousine.

Werken bij…

Heb jij een passie voor de horeca en ben je op zoek naar een (bij)baan of stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in!

Inschrijven nieuwsbrief!

Ontvang elke maand een update van De Koningshoeve met nieuws over het restaurant, de landwinkel en alles eromheen.
Al 1,333 mensen gingen u voor!

Contactgegevens

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

E: restaurant@dekoningshoeve.nl
T: 0186 - 57 93 97

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met leuke en interessante berichten over De Koningshoeve.
E-mailadres
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen uw gegevens nooit delen!